Retail

De sfeervolle impulsaankoop voor uw winkels

Focus op impuls en consumenttevredenheid

Waarom Sweet Kisses?

Sweet Kisses is om meerdere redenen een aantrekkelijk onderdeel van uw assortiment. We zetten sterk in op het minimaliseren van risico’s en het maximaliseren van het aantal verkopen door ons te focussen op impulsaankopen, omloopsnelheid en schaprendement.

 

Maximale impuls

De planten van Sweet Kisses zijn echte eyecatchers. Door hun kleurrijke uitstraling en aantrekkelijke verpakking trekken ze direct de aandacht van uw klanten. Sweet Kisses wordt standaard geleverd in een mooi vormgegeven hoes, maar kan ook worden afgenomen in een prachtige smart cup, die zorgt voor de mooiste schappresentatie. Verder is het mogelijk Sweet Kisses aan te bieden met een persoonlijke giveaway: een stijlvol Sweet Kisses armbandje dat uw klanten een extra reden geeft Sweet Kisses aan te schaffen. Om het aantal impulsaankopen te maximaliseren, kunnen wij een zeer aantrekkelijk schapconcept aanbieden, waarbij we per winkel kijken naar de meest optimale presentatie.

Hoge omloopsnelheid

Impulsaankopen worden niet alleen gecreëerd door de fraaie uitstraling en presentatie, maar ook door de voordelige verkoopprijs. Uw klanten betalen een klein bedrag voor veel sfeer en gezelligheid, waar ze bovengemiddeld lang van kunnen genieten. Deze aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, in combinatie met de bijzondere presentatie, zorgt voor een zeer hoge omloopsnelheid, die resulteert in snel rendement.

*TELER: exclusief logistieke middelen en prijsstickers. Kwekerij geladen. *HANDEL: exclusief logistieke middelen en betalingstermijn. Aan dit voorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend. Dit voorbeeld geeft aan wat de mogelijkheden zijn.

Schaprendement

In vergelijking met andere kamerplanten heeft Sweet Kisses een bovengemiddeld lange (schap)houdbaarheid die mede te danken is aan de verpakking van Sweet Kisses. Dankzij de hoes hebben de planten een langere houdbaarheid dan planten voorzien van waterreservoirs of bladverdampingsremmendmiddel. In combinatie met de hoge omloopsnelheid zorgt deze langere houdbaarheid voor aanzienlijk minder dervingsrisico en een hoger schaprendement per m2 winkelruimte.

Vraag hier onze brochure voor retailers aan.

Contact