Handel

Sweet Kisses in de keten

De sfeervolle impulsaankoop met mooi rendement

Waarom Sweet Kisses?

Sweet Kisses zet sterk in op het minimaliseren van risico’s en het maximaliseren van afzet. In de ontwikkeling van het product is rekening gehouden met alle kansrijke koopmotieven voor de detailhandel door te focussen op het bevorderen van impulsaankopen, het verhogen van omloopsnelheid en het maximaliseren van schaprendement. Resulterend in een aantrekkelijk product met een goed rendement.

Belangrijkste koopmotieven voor de retail

 • Lange houdbaarheid
  Sweet Kisses onderscheidt zich van andere planten door haar lange houdbaarheid in de keten. Onafhankelijk onderzoek bewijst dat Sweet Kisses langer houdbaar is dan de meeste vergelijkbare kamerplanten, waardoor zowel u als uw afnemers gering dervingsrisico lopen.
 • Grootschalige acties
  Speciaal voor grootschalige acties is het mogelijk Sweet Kisses aan te bieden in grotere partijen. Door grote aantallen van meerdere kwekers te bundelen zijn wij in staat om grote aantallen te leveren.
 • Just in time levering
  Alle kwekers zijn gevestigd nabij de veilingen (Naaldwijk, Aalsmeer en Herongen) en beschikken over eigen transport. Hierdoor wordt er vijf dagen per week een zeer snelle levering aan de veiling gerealiseerd.
 • Bakkie, bakkie
  Het is mogelijk om Sweet Kisses af te leveren in kleinere hoeveelheden dan de standaard levering. Door Sweet Kisses aan te bieden als ‘bakkie’ kan er een verpakkingseenheid van zes planten geleverd worden aan kleinschalige retailers.

Hoge omloopsnelheid

Impulsaankopen worden niet alleen gecreëerd door de fraaie uitstraling en presentatie, maar ook door de voordelige verkoopprijs. Uw klanten betalen een klein bedrag voor veel sfeer en gezelligheid, waar ze bovengemiddeld lang van kunnen genieten. Deze aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, in combinatie met de bijzondere presentatie, zorgt voor een zeer hoge omloopsnelheid, die resulteert in snel rendement.

*TELER: exclusief logistieke middelen en prijsstickers. Kwekerij geladen. *HANDEL: exclusief logistieke middelen en betalingstermijn. Aan dit voorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend. Dit voorbeeld geeft aan wat de mogelijkheden zijn.

Schaprendement

In vergelijking met andere kamerplanten heeft Sweet Kisses een bovengemiddeld lange (schap)houdbaarheid die mede te danken is aan de verpakking van Sweet Kisses. Dankzij de hoes hebben de planten een langere houdbaarheid dan planten voorzien van waterreservoirs of bladverdampingsremmendmiddel. In combinatie met de hoge omloopsnelheid zorgt deze langere houdbaarheid voor aanzienlijk minder dervingsrisico en een hoger schaprendement per m2 winkelruimte.

Vraag hier onze brochure voor handelaars aan.

Contact